Bezmaksas meistarklase online vidē. Piereģistrējies un saņem ierakstu 👇

Pasaule tevi gaida. Kur tu esi?

Katrai no mums ir talants un spējas, ko esam izkopušas un izlolojušas. Kas ir nepieciešams, lai to parādītu citiem un ļautu viņiem to izmēģināt un lietot?

Bieži vien mēs baidāmies to nest tautās. Pat latviešu sakāmvārds “Neturi sveci zem pūra” liek mums nest savu gaismu uz āru.

Kāpēc mēs baidāmies?

  • Mums liekas, ka neesam pietiekami labas.
  • Citi par mums smiesies un teiks “ko tu te iedomājusies?”
  • Mēs nemaz neapzināmies, cik daudzi meklē tieši to, kas mums ir un mums liekas, ka nevienam tas nav vajadzīgs.

 

Neizmantojot savus talantus un spējas, tu sadedz no iekšpuses. Kā sakāmvārdā – mēs turam sveci zem pūra un to nodedzinām.

Mūsu spējām ir liela enerģija, kas spēj mainīt pasauli un cilvēku dzīves. Tie, kuriem tu vari palīdzēt bet nevēlies, turpinās ciest, kamēr tu nesaņemsies.

 

Meistarklases apraksts

Klases laikā mēs apskatīsim lietas un enerģijas, kas mums traucē parādīt sevi un savus talantus un spējas apkārtējiem.

Es izmantoju gaismas valodu, lai attīrītu un transformētu enerģijas. Katrā meistarklasē tiek piedāvātas 1 līdz 2 gaismas valodas translācijas (katra ~6 min gara).

Pārējā laikā mēs runājam par tēmu, dalībnieces uzdod jautājumus un es paralēli arī tīru enerģijas, kas uzpeld, izmantojot roku un ķermeņa kustību (gaismas valoda).

Ko tu saņemsi

  • MP3 ierakstu no meistarklases
  • Atsevišķs gaismas valodas MP3 ierakstu

Kas ir gaismas valoda?

Šī valoda nāk caur čanelingu. Gaismas valoda var būs kustība, simbols vai vokāla, kas neizklausās pēc nevienas zemes valodas. Šai valodai ir dziedinošs spēks un ar to ir iespējasm transformēt jebkuru enerģiju. Ir jābūt tikai vēlmei to mainīt un transformēt.

Čanelings – [angļu val. – chanelling] īsumā sakot tā ir spēja kominucēt ar būtnēm un nolasīt enerģijas, kas virmo mums visapkārt. Būtnes var būt eņģeļi, gari, citplanētieši, utt. Enerģijas var būt informācija, kas tiek glabāta ēteriskajā laukā vai mūsu augstākais ES.

Laiks parādīt pasaulei uz ko tu esi spējīga!

Piereģistrējies un saņem ierakstu savā e-pastā.

.

Sveiki!

Mani sauc Līga

Mana interese par cilvēka psiholoģiju sākās jau pamatskolas laikos, kad vēlējās izzināt sevi un to kāpēc esmu ir tāda kāda esmu. 22 gadu vecumā sāku studēt psiholoģiju, to nepabeidzot devos laimes meklējumos uz Angliju.

Anglijā es atklāju maģisko enerģiju pasauli, jo Latvijā ap to laiku šīs zināšanas vēl nebija tik plašas. Sāku studēt dažādas metodes, lai varētu, pirmkārt, mainīt to, kas nestrādāja manis pašas dzīvē.

No 2013. līdz 2020. gadam intensīvi strādāju ar Access Consciousness enerģētiskajiem rīkiem, kas atklāja manis pašas zināšanas par enerģijām.

Kopš 2021. gada strādāju ar Akaši hronikām un gaismas valodu, kas ir burvīgs enerģijas transformācijas līdzeklis.

Padalies ar draugu
Shopping Cart