Viens no cilvēka uzdevumiem dzīvē ir kļūt par patstāvīgi domājošu būtni. Mums būtu nepieciešams pieņemt lēmumus par savu dzīvi, būt atbildīgiem par savu rīcību un pastāvēt par saviem uzskatiem.

Tomēr dzīvē viss reizēm izvēršas pavisam ačgārni. Bērnībā mums jāklausa savi vecāki, skolas gados skolotājs, tad darba devējs un valdība. Nevienā brīdī mums nav mācīts kļūt par autoritāti dzīvē, jo visi citi grib mūs kontrolēt un vadīt.

Būt autoritātei savā dzīvē nenozīmē, ka tev ir jābūt augstākam, pārākam par citiem. Tas nenozīmē, ka tev kāds ir jāpakļauj sev un tu visu zini vislabāk.

Būt autoritātei savā dzīvē nozīmē, ka tev ir savs “mugurkauls”, tu pats radi savu dzīvi, tev ir savs viedoklis un tu pie tā pastāvi. Tomēr tev ir arī tiesības mainīt savu viedokli un nejusties slikti par to.

Cilvēks, kas ir pats sev autoritāte, man bieži asociējas ar meža dīvaini, kas dzīvo savrup, nevienu neklausa un necieš citu cilvēku sabiedrību. Liela daļa tā arī dzīvo, jo tā ir vieglāk. Zinu to no savas pieredzes. 😉

Kā būtu, ja mums nebūtu jāslēpjas no sabiedrības? Kā būtu, ja mēs varētu pastāvēt uz savu un nepakļauties sabiedrības spiedienam, jo pēc viņu domām, tā ir pareizi?

Progress notiek kad, kādam ir sapnis un ir vēlme un varēšana to īstenot. Cilvēks, kas pakļaujas citiem, nerada progresu. To rada tas, kam ir “iekšas” iet pret cita gribu un nepakļauties spiedienam no apkārtējiem.

Šajā gaismas stundā pastrādāsim ar enerģijām, kas neļauj mums būt tiem, kas mēs patiesi esam. Strādāsim ar gaismas valodu, tīrīsim un transformēsim visu, kas nepieciešams.

Jūs saņemsiet:

  • Audio ierakstu no tiešraides,
  • Atsevišķu audio ierakstu ar gaismas valodu un subliminālo audio, ko varat izmantot atkal un atkal.
Padalies ar draugu
Shopping Cart