Kas šodien ir iespējams?

Pakalpojumi

Viss vienmēr sākas ar nodomu un izvēli. Izvēlies ko tu vēlies radīt un dodies tajā virzienā. Katrai slimībai ir zāles un katrai problēmai ir risinājums, tev tikai ir jāatrod to, kas to tiešām mainīs.

Es piedāvāju dažādus pakalpojumus, kas var būt risinājums kādai no tavām lietām. 

AKAŠI HRONIKAS

Akaši hronikas ir bibliotēka, kas satur visu informāciju par tevi, tavu pagātni, tagadni un nākotni. Tās zin visu par tevi. Ko tu vēlies zināt par sevi? 

GAISMAS VALODA

Pasaulē viss sastāv no enerģijas. Tā ir pamatā visam ko mēs sajūtam, redzam un iztaustām. Viens no enerģijas likumiem ir tas, ka tā nepazūd bet pāriet no viena veida otrā. To ir iepējams transformēt. Bailes ir iespējams transofrmēt brīvībā, nabadzību ir iespējams transformēt bagātībā.

ACCESS BARS

Access Bars ir maiga pieskāriena tehnika, kas iekļauj 32 enerģijas punktus (joslas), kas iet caur galvu un tai pāri. Šīs joslas ir saistītas ar konkrētiem punktiem uz galvas un ar dažādiem dzīves aspektiem un jomām. Access Bars sesijas laikā praktizētājs maigi pieskaras šiem galvas punktiem, lai atbrīvotu visu domu, ideju, ieradumu, lēmumu un attieksmju elektromagnētisko lādiņu, kas var ierobežot ar tiem saistītos dzīves aspektos.

ACCESS FACELIFT

Access Facelift ir lielisks veids, kā atjaunot seju un novērst novecošanās pazīmes visā ķermenī.

Padalies ar draugu
Shopping Cart