9. martā plkst. 21:00 pēc Latvijas laika.

Kas ir patiesa brīvība?

Vai mēs esam brīvi vai tikai tā domājam?

🔥 Saruna par to kas ir patiesa brīvība.

🔥 Kas ir tas, kas mūs ierobežo un mēs pat nenojaušam?

🔥 Bailes, dusmas, pieņēmumi, attaisnojumi, trendi un meli ir ir tikai dažas lietas, kas mūs ierobežo. To visu mēs varam sākt atmest un dzīvot pēc saviem ieskatiem.

🔥 Meistarklases laikā notiks gaismas valodas translācija, kas dos impulsu atbrīvot saistības, kas neļauj izjust patiesu brīvību.

🔥 Ar gaismas valodas palīdzību atbrīvosimies no pieņēmumiem ko mēs domājam kas ir brīvība un kas tā nav. Aiz mūsu pieņēmumiem stāv patiesā brīvība.

Vislabākā brīvība ir būt pašam.

Džims Morisons

Meistarklases apraksts

Klases laikā mēs apskatīsim lietas un enerģijas, kas sasitītas ar noteikto tēmu.

Es izmantoju gaismas valodu, lai attīrītu un transformētu enerģijas. Katrā meistarklasē tiek piedāvātas 1 līdz 2 gaismas valodas translācijas (katra ~6 min gara).

Pārējā laikā mēs runājam par tēmu, dalībnieces uzdod jautājumus un es paralēli arī tīru enerģijas, kas uzpeld, izmantojot roku un ķermeņa kustību (gaismas valoda).

Ko tu saņemsi

  • ~ 60 min garu sarunu par tēmu un gaismas valodas transformāciju Zoom platformā
  • MP3 ierakstu no meistarklases
  • Atsevišķs gaismas valodas MP3 ierakstu

Atbrīvo sevi no "sevis"!

Piereģistrējies un saņem informāciju par meistarklasi savā e-pastā.

.

Sveiki!

Mani sauc Līga

Mana interese par cilvēka psiholoģiju sākās jau pamatskolas laikos, kad vēlējās izzināt sevi un to kāpēc esmu ir tāda kāda esmu. 22 gadu vecumā sāku studēt psiholoģiju, to nepabeidzot devos laimes meklējumos uz Angliju.

Anglijā es atklāju maģisko enerģiju pasauli, jo Latvijā ap to laiku šīs zināšanas vēl nebija tik plašas. Sāku studēt dažādas metodes, lai varētu, pirmkārt, mainīt to, kas nestrādāja manis pašas dzīvē.

No 2013. līdz 2020. gadam intensīvi strādāju ar Access Consciousness enerģētiskajiem rīkiem, kas atklāja manis pašas zināšanas par enerģijām.

Kopš 2021. gada strādāju ar Akaši hronikām un gaismas valodu, kas ir burvīgs enerģijas transformācijas līdzeklis.

Padalies ar draugu
Shopping Cart