Kas ir subliminālais audio?

Subliminālais nozīmē zem apzinātā uztveres sliekšņa. Subliminālā skaņa attiecas uz skaņām, kuras tiek atskaņotas tādā līmenī, ko jūs apzināti nevarat dzirdēt, bet ko jūsu zemapziņa var uztvert.

Subliminālos audio veido, lai apietu prātu un pa tiešo ietekmētu cilvēka zemapziņu. Šā veida audio izmanto hipnoterapeiti, koučiun citi kas darbojas personīgās izaugsmes sfērās.

Jūsu apzinātais prāts neapzinās zemapziņas ieteikumus, kas ir šo audio pamatā, līdz ar to tas nevar tai likt šķēršļus pārmaiņām. Tāpēc zemapziņas apgalvojumi izvairās no jebkādas pretestības, kas parasti tos attur. 

Jūsu apzinātais prāts dzirdēs tikai mūziku… bet aizkulisēs notiks daudz vairāk! Atkārtoti klausoties, jūsu zemapziņa sāk pieņemt ieteikumus kā patiesus.

Parasti šī tip audio izmanto pozitīvajām afirmācijām, es tos izmantoju saviem gaismas valodas ierakstiem. Tos ir patīkamāk klausīties un iedarbība ir spēcīgāka, jo tas pa taisno iet uz zempziņu. Tehniski tas ir tas pats ieraksts tikai citā formātā.

Ar visiem jaunākajiem produktiem es piedāvāju abu veidu ierakstus (gaismas valoda un subliminālais audio), un jūs varat izvēlēties, kuru klausīties. Varat pārbaudīt, kurš no tiem sniedz jums lielāku vieglumu un transformāciju.

Padalies ar draugu

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Shopping Cart