Kam tu tici?

Kam tu tici un kam tev ir jātic, lai sasniegtu to, ko vēlies? Šis ir jautājums, kas pašlaik mani nodarbina.

Es ticu tam, ka visa pasaule sastāv no enerģijas un enerģija ir tā, kas veido mūsu dzīvi.

Enerģija iet tajā virzienā, kurā to virza un virzītāji esam mēs. Ja mēs to virzīsim uz austrumiem , tad tā ies uz austrumiem.

Ikdienā mēs to virzām ar saviem vārdiem, savām sajūtām, domām, utt un enerģija iet visumā un veido to, ko mēs tikko palaidām.

Mūsu zemapziņa ir informācijas, komandu un programmu krātuve, kur dzīves laikā mēs esam ielikuši to, kam mēs ticam, to kā ir iekārtota pasaule un visu pārējo. Kad mūsu dzīve iet pašplūsmā, mēs caur zemapziņu virzām enerģiju uz āru un tā veido dzīvi tādu, kāda tā ir pašlaik. Tā mums var patikt vai nepatikt, bet liela daļa no mums par to neaizdomājas un tik dodas uz priekšu ar teicienu “Tāda jau ir dzīve” uz lūpām.

Dzīve nav tāda. Tā ir tāda tāpēc, ka mēs to tā esam ievirzījuši. Ja es ticēšu tam, ka cilvēki ir krāpnieki, tad es bieži vien satikšu tos, kas grib mani apkrāpt un pat, ja es satikšu kādu, kas nav krāpnieks, es viņam neuzticēšos un palaidīšu garām lielisku iespēju. 

Dzīvē visu var mainīt, ir tikai jāatrod veids kā to izdarīt. Pasaule ir pilna ar dažādām metodēm, ir jāatrod tā, kas tev patīk un palīdz.

Pirmais solis ir noskaidrot, kam tad tu īsti tici saistībā ar naudu, attiecībām, ķermeni utt. Vai tu tici tam, ka ir smagi jāstrādā un tikai tad nauda nāks vai tieši otrādi, ka nauda nāk viegli. 

Darbs ar sevi ietver šo ticību un pārliecību analīzi un nepieķerties pie tām, kā nemaināmām vērtībām. Aizdomājies par to, kam tev būtu jātic, lai tu vari radīt pretējo un atrodi to metodi, kas tev palīdzēs to izdarīt. Es strādāju ar gaismas valodu un Akaši hronikām, bet dzīves laikā esmu izgājusi cauri ļooooooti daudzām citām lietām, kamēr nonācu pie šīm. Tas jau nenozīmē, ka tās ir vislabākās visā pasaulē, tas nozīmē, ka šajā brīdī tās ir metodes, kas priekš manis ir vislabākās. Rīt tas varētu būt kas cits. 

Mans ieteikums ir sākt te un tagad. Kas tev pašlaik ir aktuāls, ko tu vēlētos savādāku un kas nepieciešams, lai to mainītu.

Padalies ar draugu

Leave a Comment

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Shopping Cart